welkom bij Refine Hair

De tofste kapsalon van Den Bosch en Rosmalen

Neem plaats in onze salon stoel, geniet en ontspan. Laat u persoonlijk adviseren door een van onze vakmensen, De stylisten zijn opgeleid en getraind om u te voorzien van een mooi en passend nieuw kapsel, onze salon staat garant voor de beste kwaliteit, persoonlijk Advies en ontspannen sfeer. Voel je welkom bij het team van Refine Hair

Ontdek ons team

We zijn een super tof team dat op elkaar is afgestemd en maken samen voor u de mooiste kapsels

Maaike

Maaike is met ruim 22 jaar ervaring wel een echte topstyliste te noemen, haar specialiteit is dames knippen en föhnen maar heren zullen ook zeer tevreden zijn met haar strakke knip technieken. 
Ook voor mooie kleurbehandelingen kunt u bij Maaike terecht. 
Tevens is zij de rechterhand van Renate.
Maaike is een topper! 
Zij is aanwezig op Dinsdag/ Woensdag/  en Zaterdag in de Rompertpassage

Demelsa

Demelsa is een absolute kenner van kleur, en een topper in balayage! , zij kan u goed adviseren wat het beste bij u past qua haarstyling en verzorging, Ook in zowel het herenvak als damesvak  heeft zij de nodige ervaring opgedaan, Dus zij zal u weer blij maken met de nieuwste en strakste haarstijlen. Demelsa is een hele lieve zorgzame kapster die u altijd top naar buiten laat gaan. Een echte aanwinst in het team!

Zij is aanwezig op Dinsdag/ Woensdag/ Vrijdag en Zaterdag in de Rompertpassage

Robin

Robin draait alweer een aantal jaartjes mee en is een echte allrounder. Zij is een uitblinker in het herenvak en kan onwijs goed barberen. Ook dames zullen blij zijn met haar kwaliteiten want Ook highlights en andere kleurtechnieken behoren tot haar specialiteiten. 

Zij is aanwezig op Dinsdag/ Woensdag/ Vrijdag en Zaterdag  in de Rompertpassage

Anne

Anne is een onwijs goede dames kapster, ook een topper in highlights, bij haar sta je garant voor een mooie kleur en mooi geföhnd haar zeker een aanrader! Anne is een hele lieve haarstyliste die alle aandacht heeft voor u, en haar uiterste best zal doen om te zorgen dat u 100% tevreden bent. Een echte aanrader. ook een Topper in ons Team. 

Zij is aanwezig op Dinsdag/ Donderdag/ Vrijdag/ Zaterdag in de Rompertpassage

Joany

Joany is in opleiding tot salonmanager en zal straks de Groote Wielen onder haar hoede nemen. Ze is ambitieus en een echte aanvulling in het team. Zij heeft haar specialisme in het Barber vak zitten. De echte heren zijn blij met haar sterke Knip/scheer kwaliteiten. Ze is ook een onwijs goede topstyliste in het dames vak. Zowel voor Knippen/Fohnen als kleur specialiteiten.  Zij is een aanwinst voor het team maar zeker ook voor u! vaktechnisch is joany een hele sterke kapster.
Zij is aanwezig op Dinsdag/  Donderdag/ Vrijdag/ Zaterdag in Rosmalen de Groote Wielen

Debby

Debby is een echte allrounder. Bij haar kun je voor alles terecht. Kleur specialiteiten/ knippen of  föhnen / Dames of Heren maar ook zeker kinderen.Niks is te gek voor Debby. Ook zij is een echte aanrader en zal u zeker niet teleurstellen. Onwijs blij zijn we met haar in ons team.  

Zij is aanwezig op Donderdag/ Vrijdag/ Zaterdag in de Rompertpassage

Renate

Renate is de eigenaresse van Refine Hair voorheen Renate Haircreation.  
In verband met de enorme groei die wij hebben gemaakt en nog maken is de naam gewijzigd.
Renate is inmiddels na 23 jaar werkzaam in het vak een echte allrounder te noemen! Gespecialiseerd in specifieke kleur technieken en met alle nodige kennis die je nodig hebt in dit vak. 
Bij haar staat kwaliteit en service op nr 1. 
Vanaf 3 Oktober 2023 zal ons 2de filiaal openen in de groote wielen! 
Zij is aanwezig op Dinsdag/ Zaterdag in Rosmalen de Groote Wielen
Donderdag en Vrijdag in de Rompertpassage

wij zijn keune ambassadeur

Kwaliteit staat op nummer 1 en met trots mogen we ons ambassadeur van keune noemen dit wil zeggen dat wij elk jaar moeten voldoen aan alle vaktechnische eisen en ons daarmee onderscheiden van andere salons.

De professionele producten van Keune worden ontwikkeld in ons eigen land en daarmee blijven we dicht bij onszelf.
Scroll naar boven